Sagt om Tänkande miljö och
Genialiskt!

"Jag har arbetat med teambuilding och lagutveckling i min organisation i många år. Att arbeta i en Tänkande miljö tillför något nytt och viktigt. Gruppen blir snabbare högeffektiv. Det går fortare och lättare att ta sig igenom de olika faserna i gruppens utveckling. Själva resan är också mer positiv."

– Koncernchef, bokförlag


"En Tänkande Miljö skapar inkludering, bättre arbetsplatser och bättre tänkande. Jag hoppas många läser ”Genialiskt!” och prövar en Tänkande Miljö."

– Jeanette Forss, regionchef på Unionen Stockholm.”Låt dig inte luras av att det är så enkelt, för det enkla är det geniala och detta är genialiskt!”

– Anders Sundin, VD och uppskattad föreningsordförande.

"De flesta ledningsgrupper jag jobbar med väljer att använda en Tänkande Miljö för att kunna ta klokare beslut och hantera komplexa frågor. Den tänkande miljön ger dem både färre missförstånd och en snabbare hantering av de komplexa problemen."

– Per Malmberg, grundare och VD,
konsultföretaget Ledarskaparna.

 

"Idrotten ska bygga på glädje och delaktighet, och låta barn få utöva inflytande – självklarheter som visar sig svåra. En Tänkande miljö har givit mig, och min del av idrotten, verktygen att lyckas."

– Katarina Eriksson, generalsekreterare och idrottsledare.

”Att få sin adept att växa är grunden i idrottens ledarskap! Den här boken ger idrottsledaren en mycket god handledning till att just få sina adepter att växa.”

– Anders Emanuelson, ordförande mångkampsförbundet med mångårig erfarenhet av idrottens ledarskap.


"I en Tänkande miljö uppstår lysande, självständigt tänkande och kraftfulla samtal där ingen avbryter och lyssnandet står i fokus."

– Karolina Palmberg,
certifierad ICF Coach och mamma.

"Coaching i en Tänkande miljö ger mig lugn och trygghet i mig själv och en enorm energi.

Det ger möjlighet att tänka fritt. Det leder till framåtskridande.

Jag har mognat som människa och chef och vågar ta tillvara min erfarenhet och se mina starka sidor och min utvecklingspotential."
– Ulla Stolt Gustafsson, Vattenfall


"Sen vi började med tänkarstunderna behöver vi varken relationskurser eller parterapi."
– Gunnar Wallin, civilingenjör, utbildad psykosyntesterapeut och lyckligt gift.