Hanna Wetterstrand - Facilitator i en Tänkande Miljö


Under hela mitt yrkesliv har jag intresserat mig för möten mellan människor. Vad är det för faktorer som bidrar till det inspirerande, lärorika och nytänkande mötet?

När jag stötte på Time to Think kände jag på en gång att här har de lyckats sätta huvudet på spiken. Efter att nu som facilitator praktiserat Time to Think i en mängd möten, workshops och seminarier har jag bevittnat hur makalöst bra atmosfär det kan bidra till att skapa, samtidigt som mötena blir effektiva och lyckas nå sina mål. Som facilitator finns inget bättre att uppleva än att se människor växa och inse sin potential. När människor går från ett möte upplyfta och påfyllda med energi till att förändra saker då vet jag att jag lyckats.

Jag jobbar och har jobbat med miljö-, klimat- och utvecklingsfrågor genom hela min karriär, såväl inom universitets dörrar som på ideella miljö- och biståndsorganisationer. Jag brinner för en hållbar värld fri från fattigdom och orättvisor. I en sådan värld krävs en omställning både i världssamhället liksom inom varje människa. Värderingar, normer och attityder behöver skifta. Och sådan omställning sker mest effektivt i mötet mellan människor. I detta avgörande arbete har Time to Think något essentiellt att bidra med. Med dess hjälp kan vi skapa mer samarbete snarare än konkurrens, mer medkänsla snarare än likgiltighet, mer agerande snarare än passivitet, mer tillit snarare än misstänksamhet och mer kärlek snarare än avundsjuka. Det är därför jag jobbar med att föra in TTT så mycket jag kan och gärna hjälper Dig i ditt arbete.


Kontakt
hanna.wetterstrand78@gmail.com
mobil: 0737 078 608