Välkommen till en Tänkande Miljö®!

I DAG BEHÖVS NYTÄNKANDE på samhällsnivå, i våra organisationer och på personlig nivå. I boken Genialiskt! erbjuds enkla, praktiska sätt att frigöra individuell och kollektiv intelligens och samtidigt skapa goda relationer, stolthet, livsglädje och engagemang. Dessutom spar du tid, ökar kreativiteten och perspektivtagandet och bidrar till lönsamhet.
 
Men hur skapar vi förutsättningar för banbrytande och självständigt tänkande, när neurovetenskapen visar hur lättpåverkade vi är av människor omkring oss? Genialiskt! visar hur det kan göras och är den första boken på svenska om en Tänkande Miljö®.
 
Levande berättelser från privatliv, företag, idrott och andra organisationer gör boken lättläst. Varje kapitel ger förslag till enkla experiment att pröva i vardagen.
 
En Tänkande Miljö® används i dag över hela världen, i allt från affärslivet och föreningar till parrelationer och familjer. 
 
Genialiskt! kan ge dig ett bättre liv.
 
”Låt dig inte luras av att det är så enkelt, för det enkla är det geniala och detta är genialiskt!”
Anders Sundin, VD och erfaren föreningsordförande

Time to Think - En Tänkande miljö!

Våra underbara kollegor Diana Sendlak Brundin och Karolina Palmberg om hur en Tänkande miljö hjälper såväl ledningsgrupper som unga människor med svåra frågor.

En Tänkande miljö ger bättre beslut, bättre relationer och självkänsla, bättre använd tid, mer glädje ... 

Time To Think® - högeffektiva möten

Time To Think® ger dig högeffektiva möten. Mötena blir kortare. Ni drar nytta av allas bidrag. Engagemang, kreativitet och beslutskvalitet ökar. Verktygen är enkla att använda.
Här kan du läsa om effekterna av Time To Think i "Personal&Ledarskap". 
Kontakta oss för mer information. Eller köp Genialiskt! eller nya upplagan av "Medarbetare eller Motarbetare".

"Jag har varit med om grupper som tillsammans åstadkommit enastående problemlösning genom att använda mig av Time To Think och dess olika tillämpningar." 
Läs hela artikeln:

Ecocide Law Alliance

Klarhet Ledarskap står bakom inititativet Ecocide Law Alliance, för en lag som skyddar jorden och ansvarstagande, hållbara företag. Följ gärna på LinkedIn.

Nancy Klines bästsäljande böcker

Läsvärda, engagerande och riktiga ögonöppnare. Nancy Klines tre böcker om en Tänkande Miljö har lästs av över 100 000 människor världen över: Time to Think, More Time to Think och den senaste:The Promise that Changes Everything, Böckerna ger insikter som påverkar människors liv och arbete till det bättre.

"När jag kom i kontakt med Nancy Klines arbete hade vi redan varit lyckligt gifta i trettio år. Nu har vi det det ännu bättre." 

Beställ böckerna hos Bokus eller Adlibris

Vill du läsa böckerna om de översätts till svenska? Hör av dig till oss och tala om! Vi försöker påvisa behovet av att få dem översatta. Kontakt.


Medarbetare eller motarbetare, av My Schüldt, Lennart Lindén och Ylva Lindén

Ny upplaga! Medarbetare eller motarbetare – konsten att vända ett missnöjesklimat av My Schüldt, Lennart Lindén, Ylva Lindén.  

"En fantastisk bok! Många tankeställare och en påminnelse om att både se sig själv och andra. Köpte in böcker till alla våra 60 arbetsplatser så både arbetsledare och personal får chans att tänka och att vara i den gröna zonen!"

Agneta Ryfelt

Verksamhetsledare


Vill du ha ett gott arbetsklimat och behöver litet starthjälp? Kontakta oss

Läs mer om boken, Thomas Jordans rekommendation och lägg din beställning.

Läs artikeln i Ny Teknik, Uppsala Nya Tidning Arbetsliv, NVP, Kollega (s.12-14)

 

Klarhet Ledarskap, som drivs av My Schüldt och Nils Schüldt, arbetar sedan början av 90-talet med utveckling av organisationer och chefer/medarbetare i offentlig verksamhet och privata företag. Vårt kännemärke är varaktig förbättring och högpresterande grupper. Allt vi gör går lättare och blir bättre tack vare en Tänkande miljö.  Läs mer.

loading...

Läs mer om vad våra kunder säger om Klarhet Ledarskap, My Schüldt och Nils Schüldt.

KLARHET LEDARSKAP  |  Vargungevägen 10  |  131 50 Saltsjö-Duvnäs  |  08-718 30 03  |  My Schüldt  |  070-718 30 03  |  Nils Schüldt  |  0709-37 01 00