Varaktigt högpresterande ledare och team

loading...

Läs mer om vad våra kunder säger om Klarhet Ledarskap, My Schüldt och Nils Schüldt.

Klarhet Ledarskap, som drivs av My Schüldt och Nils Schüldt, arbetar sedan början av 90-talet med utveckling av organisationer och chefer/medarbetare i offentlig verksamhet och privata företag. Vårt kännemärke är varaktig förbättring och högpresterande grupper. Läs mer.

Medarbetare eller motarbetare, av My Schüldt, Lennart och Ylva Lindén - Ny upplaga!

Ny upplaga! Medarbetare eller motarbetare – konsten att vända ett missnöjesklimat av My Schüldt, Lennart Lindén, Ylva Lindén.  

"En fantastisk bok! Många tankeställare och en påminnelse om att både se sig själv och andra. Köpte in böcker till alla våra 60 arbetsplatser så både arbetsledare och personal får chans att tänka och att vara i den gröna zonen!"

Agneta Ryfelt

Verksamhetsledare

Den nya upplagan är första boken på svenska som visar hur man börjar tilämpa Time To Think® på jobbet. 

Vill du ha ett gott arbetsklimat
 och behöver litet starthjälp? Kontakta oss

Läs mer om boken, Thomas Jordans rekommendation och lägg din beställning.

Läs artikeln i Ny Teknik, Uppsala Nya Tidning Arbetsliv, NVP, Kollega (s.12-14)

 


Time To Think® - högeffektiva möten

Time To Think® ger dig högeffektiva möten. Mötena blir kortare. Ni drar nytta av allas bidrag. Engagemang, kreativitet och beslutskvalitet ökar. Verktygen är enkla att använda.
Här kan du läsa om effekterna av Time To Think i "Personal&Ledarskap". 
Kontakta oss för mer information. Eller köp nya upplagan av "Medarbetare eller Motarbetare".

"Jag har varit med om grupper som tillsammans åstadkommit enastående problemlösning genom att använda mig av Time To Think och dess olika tillämpningar." 
Läs hela artikeln:

Time To Think och More Time To Think

Läsvärda, engagerande och riktiga ögonöppnare. Böckerna ger insikter som påverkar människors liv och arbete till det bättre.

"När jag kom i kontakt med Nancy Klines arbete hade vi redan varit lyckligt gifta i trettio år. Nu har vi det det ännu bättre, både hemma och på jobbet." 

Beställ böckerna hos Bokus eller Adlibris

Vill du läsa böckerna om de översätts till svenska? Hör av dig till oss och tala om! Vi försöker påvisa behovet av att få dem översatta. Kontakt.

KLARHET LEDARSKAP  |  Vargungevägen 10  |  131 50 Saltsjö-Duvnäs  |  08-718 30 03  |  My Schüldt  |  070-718 30 03  |  Nils Schüldt  |  0709-37 01 00